Korting Musical The Lion King

The Lion King met korting!

The Lion King is terug in Nederland! De nieuwe Joop van Den Ende-musical is exclusief in het AFAS Circustheater Scheveningen. Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur & moed beleefd. In The Lion King komt alles tot leven in de mooie savanne. Alle dieren uit de wildernis verzamelen zich tegen een opkomende ochtendzon voor een nieuwe dag, een nieuw leven!

Zet al uw zintuigen maar op scherp en beleef deze magische theaterervaring! Disney’s The Lion King vertelt het verhaal van het welpje Simba die de troonopvolger is van Leewen Koning Mufasa van het Afrikaanse dierenrijk. Voor een pasgeboren welp begint de ‘circle of life’ in de savanne. Simba heeft een prachtig leven en met zijn beste vriendinnetje Nala beleeft hij de ondeugendste avonturen. Aan het ongestoorde leventje van Simba komt wreed een eind als zijn gemene oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint daar aan een lange reis vol gevaren. Totdat zijn beste vriendin Nala hem eindelijk terug vindt. Simba besluit om terug te gaan, en zijn twee beste vrienden Timon en Pumba gaan mee. Simba sluit de ‘cirkel of life’ door op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon! 

The Lion King, gebaseerd op de gelijknamige Disneyfilm uit 1994, is vanaf 2016 in een Nederlandstalige uitvoering weer in Den Haag te zien. De familiemusical speelde tussen 2004 & 2006 ook al 900 keer in het AFAS Circustheater.  

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

lion-king-theater-korting

Altijd 30% Lion King Korting met je CJP pas:

Cast Lion King The Musical:

Hagenaar Naidjim Severina (JEANS) en Gaia Aikman (The Bodyguard, TVOH) spelen de hoofdrollen Simba en Nala in Disney's The Lion King. David Goncalves leeuwenkoning Mufasa, Jorrit Ruijs de slechte leeuw Scar, Gugwana Dlamini (Rafiki), Kobe van Herwegen (Pumbaa), Steve Beirnaert (Timon), Barry Beijer (Zazu), Naomi Sharon Webster (Shenzi), Juliann Ubbergen (Banzai) en Maarten Smeele (Ed). De regie van deze Nederlandse versie van The Lion King is in handen van Julie Taymor.

Muziek :
De Broadway-musical wordt uitgevoerd met de muziek van Elton John en Tim Rice uit de animatiefilm, aangevuld met nieuwe liedjes. Natuurlijk komen daarbij het Oscar-winnende lied "Can you Feel the Love Tonight", wereldhit "Circle of Life" en  "Shadowland" voorbij. De nummers worden in het Nederlands gezongen.


De musical The Lion King speelt van dinsdag tot en met zondag in Den Haag.

  • De avondvoorstellingen 20:00 uur.
  • Op zaterdag begint de middagvoorstelling om 15:30 uur en de avondvoorstelling 19:30 uur .
  • Op zondag begint de middagvoorstelling om 12:00 uur en 16:00 uur.

De voorstelling duurt bijna 3 uur, met fantastisch mooie decors, prachtige kostuums en betoverende muziek van Elton John en Tim Rice. The Lion King is vanaf oktober 2016 exclusief in het AFAS Circus Theater in Den Haag te zien. Laat u meevoeren naar de Afrikaanse savanne in Scheveningen en leef mee met het verhaal van Nala en Simba. Reserveer snel!

Hotelarrangement Lion King

Badhotel Scheveningen ligt zeer centraal en nabij de zee. Het AFAS Circus Theater ligt eveneens op loopafstand.
Je boekt al een kamer vanaf € 64,- p.k.p.n. >>

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!