Scheldetheater Terneuzen

Korting bij Scheldetheater Terneuzen

Ben je op zoek naar Scheldetheater, Terneuzen korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een theater voorstelling in Scheldetheater, Terneuzen. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Scheldetheater Terneuzen voor je op een rij. 

Scheldetheater onderdeel van Zeelandtheaters

In het centrum van Terneuzen aan de rondweg ligt het Scheldetheater. Het aanbod van theater en muziek is zeer divers. Met cabaret, musicals, opera en operette, toneel en familievoorstellingen. Het Scheldetheater is, samen met de Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe Goes, onderdeel van Zeelandtheaters.  Dit is een overkoepelende organisatie die zorgt voor een groot aanbod aan theatervoorstellingen in de provincie Zeeland.

scheldetheater-terneuzen

Borrelen Scheldetheater

In het Scheldetheater is een kleine café gevestigd. Hier kan je voor de voorstelling en na de voorstelling gezellig borrelen.

Aanbod Scheldetheater in Terneuzen

Het Scheldetheater in Terneuzen brengt een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod. Verder zijn in het moderne gebouw alle faciliteiten aanwezig voor organisaties, bedrijven en verenigingen om evenementen en eigen producties te organiseren. Het theater beschikt over twee zalen, de grote theaterzaal (Herbert H. Dow Zaal) met 765 stoelen en een kleinere zaal (Yara Zaal) met 172 zitplaatsen. Er is een ruime keuze aan voorstellingen in verschillende genres. Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld, wat dacht je van cabaret, toneel, opera, operette, musical en natuurlijk familie- en kindervoorstellingen? Daarnaast is het Scheldetheater zeer geschikt als locatie voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten zoals een receptie, symposium of een bedrijfsfeest.
korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Contactgegevens

  • Scheldetheater

  • Westkolkstraat 16, 4531 AW, Terneuzen

  • Telefoon: 0115 – 695 555

Bekijk ook eens: Theater Shows Buitenland

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Actuele Nederlandse Theater Kortingen & Acties:

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!