Schouwburg Ogterop Meppel

Schouwburg Ogterop korting

Ben je op zoek naar Schouwburg Ogterop korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een theater voorstelling in Schouwburg Ogterop. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Schouwburg Ogterop voor je op een rij. Schouwburg Ogterop is het theater in Meppel waar alle genres aan bod komen. In de prachtige klassieke theaterzaal kunt u genieten van cabaret, toneel, (klassieke) muziek, familie, dans, musical en show.

schouwburg-ogterop-meppel

Drankjes inbegrepen tijdens pauze

Je drankje is bij vrijwel alle voorstellingen bij de toegangsprijs inbegrepen. Een lekker drankje staat voor je klaar in de foyer. Bij een voorstelling zonder pauze kan je een drankje na de voorstelling nuttigen. Schouwburg Ogterop heeft elk jaar een groot en veelzijdig theaterprogramma. Van de grappigste cabaretiers zoals tot de leukste kindervoorstellingen.

Geschiedenis Schouwburg Ogterop

De grondlegger van Schouwburg is Gerhardus Bernardus Ogterop (1842-1884). Hij opende op 25 mei 1868 een koffiehuis annex hotel tegenover het station in Meppel. Dit was kort nadat Meppel aangesloten werd op het landelijke spoorwegnet. Toneelgezelschappen op doorreis logeerden soms bij Ogterop en gaven er dan een voorstelling. Nadat Lammigje Ogterop-Worst in 1884 weduwe was geworden besloot zij om een schouwburgzaal achter het koffiehuis te bouwen. In 1887 werd Schouwburg Ogterop geopend, met een toneelzaal in Weense stijl. Deze zaal is tot op heden nagenoeg authentiek gebleven. De familie Ogterop deed het complex in 1953 over aan Reinder de Vries. In 1970 werd het oude hotel grotendeels afgebroken en er verrees een nieuw gebouw voor 1,2 miljoen gulden. Sinds oktober 2010 is Wybrich Kaastra directeur.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Actuele Nederlandse Theater Kortingen & Acties:

Contactgegevens

  •  Schouwburg Ogterop

  • Zuideinde 70, 7941 GK, Meppel

  • Telefoon: 0522 – 254 242

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!