Tasty Comedy

Tasty Comedy Dinnershow

Op de Scheveningse Pier geniet je vanaf mei 2016 van Nationale en Internationale stand up comédiennes onder leiding van Jörgen Rayman en een uitmuntend 4-gangen diner samengesteld door top chef Ramon Beuk. Met Jörgen Raymann staat de line-up van comédiennes garant voor een avond boordevol scherpe grappen en hilarische verhalen. Aangevuld met Internationale comedy acts uit o.a. de VS, Engeland en Duitsland die het geheel nog een extra dimensie geven. Verschillend zijn ze zeker. Amerikaanse comédiennes zijn letterlijke lolbroeken, halen rare fratsen uit, terwijl ze enkele ‘slachtoffers’ uit het publiek meenemen in hun streken.

Shared dining & Comedie

Dit wordt afgewisseld door klassieke stand-up comedy, waarin scherpe woordspelingen en hilarische anekdotes de boventoon voeren. Uiteraard speelt de huisband heerlijke live muziek en is er aan tafel aandacht voor de gasten. Top chef Ramon Beuk heeft een fantastisch ‘shared dining’ concept bedacht en vormgegeven waarin delen, genieten en proeven samenkomen. Comedy en shared dining. Een kwalitatief hoogwaardig en smaakvol 4-gangen diner. De Scheveningse Pier is sinds de renovatie een broeinest van muziek, food, marktjes en evenementen wisselen elkaar af. De opstelling op het ‘eiland’ van de Pier is knus. Ronde tafels, rondom het podium in het midden en tafels tegen de buitenste glazen wanden, zorgen voor een huiskamerachtige setting en doet denken aan een druk verjaardagsfeest.

Dineren in een restaurant kan stijfjes zijn, gezelligheid ontstaat als je dicht op elkaar zit en eten deelt. Dit betekent in de praktijk dat er per gang een grote schaal op tafel komt, waar iedereen wat op zijn of haar bord kan leggen. Denk aan kleine tapas-achtige hapjes als voorgerecht, een pan soep als tussengerecht, en kleine potjes met kipstoof a la mama Beuk als hoofdgerecht. De optredens zijn scherp, grappig en goed te volgen, waardoor de aandacht er makkelijk bij te houden is. Tasty Comedy kenmerkt zich dus door een breed spectrum van vermaak en culinaire hoogtepunten, waar voor iedereen wel wat bij zit.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Adres Gegevens:

  • Tasty Comedy - Pier Scheveningen
  • Strandweg 150-154
  • 2586 JK Scheveningen

Eén reactie

  1. verrassend lekker gegeten en een hele leuke avond gehad met het vrijgezellenfeest van mijn zusje.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!