The Illusionists

Vergeet Houdini & David Copperfield

De 7 beste illusionisten staan nu voor het eerst samen op één podium. Zij beheersen het vakmanschap van Houdini en David Copperfield, dit gecombineerd met de modernste technieken op het gebied van decors en kostuums is het geen wonder dat ‘The Illusionists’ wereldwijd alle records breekt en dat miljoenen mensen dit verbluffende totaalspektakel reeds hebben bijgewoond. De 7 beste illusionisten ter wereld, samen in één fantastische show die zijn weerga niet kent.  Miljoenen mensen, van Australië tot aan Amerika, hebben de show van deze 7 giganten gezien en bleven verbluft achter. ‘Je moet het zien en dan nog is het niet te geloven,’ laat de producent weten. 

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

The Illusionists act met korting
The Illusionists show met korting

Ontsnappings- en verdwijntrucs

Ongelofelijk snelle illusies, vlieg acts, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs, levensgevaarlijke messen acts in een verbluffende show door de 7 beste illusionisten ter wereld, dat is 'The Illusionists'!  Deze 7 illusionisten zijn inmiddels over de gehele wereld ongekend populair en krijgen fantastische recensies. Geen wonder dat 'The Illusionists' wereldwijd alle records breekt en dat miljoenen mensen dit spektakel al hebben gezien.

De 7 illusionisten zijn:

  1. Luis de Matos was al van kinds af gefascineerd door magie en groeide uit tot een van de meest veelzijdige goochelaars op deze planeet. 
  2. Krendl was amper tien jaar toen hij gefascineerd raakte door de entertainmentmicrobe. Als kind al was hij dol op de befaamde meester van de ontsnapping, Houdini.
  3. Wie Yu Ho-Jin, de vingervlugge, eenmaal aan het werk heeft gezien, wordt meteen fan. Wat hij met zijn handen en enkele speelkaarten kan, is fantastisch.
  4. Raymond Crowe is de enige ‘Meester van het Ongewone’ in Australië: een goochelaar van wereldformaat, een komische entertainer, uitvinder en meester van het complexe schaduwspel. 
  5. Enzo is amper 26 jaar maar wordt nu al beschouwd als dé grote vernieuwer op het vlak van podium illusies. Vergeet alles wat je weet en bereid je voor op een ongekende ervaring voor de zintuigen!
  6. Ben Blaque, meester van de kruisboog, is afkomstig uit Springfield. In de wereldberoemde ‘Kirby Van Burch Show’ in Branson, Missouri, droeg het publiek hem al snel op handen.
  7. James More is momenteel één van ’s werelds grootste internethypes. Met meer dan 80 miljoen hits op YouTube werd zijn auditie voor ‘Britain Got Talent’ de meest bekeken auditie ooit!

Bekijk de Trailer:

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Eén reactie

  1. vette show! het mooie is bij dit soort voorstellingen, hoe goed je ook je best doet om te ontdekken wat ze doen… je ziet het niet!

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!