Theater de Mythe Goes

Korting bij Theater de Mythe

Ben je op zoek naar Theater de Mythe, Goes korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een theater voorstelling in Theater de Mythe. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Theater de Mythe voor je op een rij. 

Theater de Mythe

Het hele seizoen kunt u hier terecht voor een grote diversiteit aan voorstellingen. Je kunt genieten van cabaret, toneel, (klassieke) muziek, familie, dans, musical en show. Sinds 1595 was de “Prins van Oranje” een begrip in Goes en omstreken, dit was de voorloper van theater De Mythe.  In de jaren ’70 van de vorige eeuw werd de Prins van Oranje omgebouwd tot schouwburg. De zalen in in de schouwburg boden ook plaats aan culturele evenementen.

Programma Theater de Mythe

Het hele seizoen kunt u hier terecht voor een grote diversiteit aan voorstellingen. Theater de Mythe is er voor jong en oud. Voor de jeugd is er ook speciale jeugdfolder met grappige, spannende en ontroerende voorstellingen.

theater-de-mythe-goes
korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Theaterzaal - Theater de Mythe Goes

De theaterzaal heeft 530 plaatsen en is bijzonder geschikt voor presentaties en conferenties. Voor kleinere groepen biedt de accommodatie ruimtes aan voor vergaderingen, presentatie en diners. De beneden- en bovenfoyers zijn ideaal voor beurspresentaties, feesten en recepties.
In combinatie met de theaterzaal is dit een perfecte combinatie voor uw bedrijfsevenement. Het ideale decor voor iedere ontmoeting zowel
particulier als zakelijk. De accommodatie ligt centraal en is voorzien van de modernste theaterfaciliteiten en een goede horecaorganisatie. 

Contactgegevens

  • Theater de Mythe

  • Bleekveld 1, 4461 DD, Goes

  • Telefoon: 0113-213213

Bekijk ook eens: Theater Shows Buitenland

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Actuele Nederlandse Theater Kortingen & Acties:

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!