Watskeburt?! De Jeugd van Tegenwoordig

Een Hiphop Sprookje voor volwassenen

Een hiphopsprookje met de taal, humor en muziek van De Jeugd van Tegenwoordig. Vergeet alles wat je kent van musicals, vergeet gewoon alles wat je ooit gehoord hebt over theater. Want dit wordt een avond die door echt iedereen gewaardeerd gaat worden. Of je nu wel of niet van de normale musicals hout. Dit is eigenlijk een Musical en Cabaret voorstelling in een, wij weten zeker dat je met een grote glimlach op je gezicht weer naar buiten loopt. Dit is een hilarische theater voorstelling met de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig. Watskeburt?! is een hiphopsprookje voor volwassen. Maar ook heel leuk om te bezoeken met tieners natuurlijk! Koop hier Watskeburt?! met korting.

De Jeugd van Tegenwoordig Musical

Hitsongs

Denk aan South Park, Monty Python, de Muppets, en The Wizard of Oz gooi ze in een blender en mix er deze tegendraadse, grappige en mega hits van De Jeugd doorheen. Je kent ze wel, hit nummers als Sterrenstof, Get Spanish, Manon en natuurlijk Watskeburt?!

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Het verhaal van Watskeburt?!

De musical is bedacht door De Jeugd van Tegenwoordig en wordt geschreven door Roel Bloemen en Tim Kamps. De  intentie is om van deze show een ontregelend en absurd theater te maken dat aansluit bij de humor van De Jeugd. Een leuke comedy waarin alle hits van De Jeugd voorbijkomen. Een leuke uitdaging om met een cast van 7 personen en meer dan 15 verschillende poppen het avontuur van De Jeugd te vertellen. De musical is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de vier leden van de band. Watskeburt?! de musical gaat in veel theater spelen in Nederland.

Trailer:

Cast:

 • Creatief producent: Eric Holman, Rhythm Entertainment
 • Producent: Inge Bos, Bos Theaterproducties
 • Spel: Henk Poort, Anna Keuning, Cripta Scheepers, Rein Hofman, Bradley Groffen, Kiefer Zwart en Sebas Berman
 • Regie: Peter van de Witte
 • Tekst: Lucas de Waard en Daan Windhorst
 • Arrangementen: Bas Bron en Peter van de Witte

 

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

2 reacties

 1. Het geeft je echt een Muppetshow gevoel, maar dan voor volwassenen. En nu een keertje naar de Rijswijkse Schouwburg, niet eerder geweest. Bedankt voor de tip.

 2. Wim van Kooten

  Het eerste half uur moesten we er even inkomen, maar toch een erg leuke avond gehad! Een aanrader voor iedereen die wel in is voor eens wat anders! Veel rariteiten, drugs en natuurlijk seks.

Reageren is niet mogelijk

 • Gratis alle theater acties in je mailbox!