Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos

Woezel & Pip zijn weer in het theater te zien met alweer hun vierde familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’. Een heerlijke theatervoorstelling van de succesvolle bioscoopfilm met de meest populaire hondjes van het land. Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten.

Highlights van deze fantastische kindervoorstelling:

Een leuk uitje voor het hele gezin. Zingen, swingen en dansen. Inclusief knuffelen met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos
korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Wie zou de Sloddervos zijn?

Samen met al hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos. ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn! Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Na afloop van de voorstelling kun je ook nog eens knuffelen met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Dinand Woesthoff CEO van Dromenjager: ‘Wij waren overtuigd, dat na het grote succes van de film dat de theatervoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ net zo succesvol zou kunnen zijn in het theater. De theatervoorstelling heeft zijn eigen manier om de kinderen mee te nemen in het avontuur. Wij zijn trots op het avontuurlijke verhaal, de meeslepende muziek, de getalenteerde cast en professionele crew.  Vanaf het eerste tot het laatste moment een heerlijke voorstelling voor alle kinderen in het land.’

 

De liefste hondjes van de wereld Woezel & Pip zijn weer terug in het theater. Na afloop van de voorstelling kun je uiteraard ook knuffelen met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip. Je kan o.a. naar deze voorstelling bij de volgende theaters:

 

 

Trailer Woezel & Pip

Speellijst Woezel & Pip

 • Theater de Bussel, Oosterhout
 • Theater De Schalm, Veldhoven
 • Theater Hotel De Oranjerie , Roermond
 • Theater de Kattendans, Bergeijk
 • Stadsschouwburg De Harmonie , Leeuwarden
 • Leidse Schouwburg, Leiden
 • Het Parkgebouw, Rijssen
 • Theater de Stoep, Spijkenisse

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

2 reacties

 1. Gerda Bakker

  Met onze kleindochter zijn wij naar de eerste woezel en pip show geweest. Wat is dat genieten, al die lachende gezichten van die kinderen.

 2. wij zijn naar deze show geweest in theater Gooiland. heerlijk die gezichten van die kindjes. onze dochter is 6 jaar en heeft enorm genoten, aanrader.

Reageren is niet mogelijk

 • Gratis alle theater acties in je mailbox!