Leon van der Zanden

Leon van der Zanden met Korting

Ben je op zoek naar Leon van der Zanden tickets met korting? Helaas (voor ons) zijn sommige artiesten zo populair dat er bijna geen korting kaartjes te vinden zijn. Toch gaan we dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een Leon van der Zanden theater voorstelling. Leon van der Zanden is immers een van de 10 meest succesvolle cabaretiers van Nederland. En wanneer we toch korting tickets vinden zetten we alle informatie inclusief kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Leon van der Zanden shows voor je op een rij. Vaak lukt het ons wel om je een overzicht te geven van alle last minute show tickets, niet altijd even goedkoop, maar dan heb je wel een fantastische avond bij een show van een top artiest!

Nederlandse Cabaretier

Leon van der Zanden (25-10-1977) zoekt al vroeg zijn weg naar het podium. Op de middelbare school speelt hij de hoofdrol in drie musicals. Na een afwijzing voor de toneelacademie van Eindhoven studeert hij filosofie in Nijmegen. In 1998 heeft hij zijn eerste solo-optreden als cabaretier in het Nijmeegse studentencafé Diogenes. Van der Zanden valt op door in plaats van een pianist een D.J. als muzikale begeleider te kiezen. Met het programma 'Open Ogen' speelt hij op studenten bijeenkomsten en in de kleine theaters door het hele land. Van der Zande valt op door zijn uitstraling, mimiek en presentatie. Hij zingt, danst en rapt zijn teksten in hoog tempo aan elkaar. Onder begeleiding van regisseuse Malinca Verwiel ontwikkelt hij zich verder en doet hij succesvol mee aan diverse cabaretfestivals: in totaal won hij vijf prijzen. Lekker thuis nagenieten van een show, bestel hier je dvd Theater Show van Leon van der Zanden.

De Kleinkunstkeuken

Naast zijn eigen show presenteert hij meerdere voorrondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2000. Hier wordt hij ook gespot door Frans Ruhl en Wim Visser voor de Comedy Explosion. In het najaar van 2000 speelt hij mee in de gelegenheidstournee 'De Kleinkunst keuken' waarbij de artiesten samen met hun gemeenschappelijke regisseuse na afloop hun programma bespraken met het publiek. Zijn shows hebben vaak een erg persoonlijk tintje met intieme onderwerpen.

Supergewoon

Leon op zijn scherpst! Origineel, kwetsbaar, fysiek en altijd het publiek bij zijn shows betrekkend, precies wat we van hem gewend zijn. Inmiddels heeft hij keuzes gemaakt om van deze wereld de juiste plek voor zijn kinderen te maken. Weg van de standaard zekerheden, weg van de onaantastbaarheid waar veel publieke personen zich mee presenteren. Hij kiest voor openheid, om zijn publiek zijn gevoel te tonen en daarmee hun gevoel te raken. Eén op één. En hij zou Leon niet zijn als hij zich daarin niet helemaal liet gaan, een hilarische show!

Shows:

  • Een coole snelle jongen met een zachte bruine vacht (2002)
  • Hoerenjong (2003, regie Jeroen van Koningsbrugge en Wil van der Meer)
  • Zwarte Hond (2004, regie Dennis van de Ven)
  • Leòn (2006, 2007, 2008)
  • Cola (2009, 2010)
  • Vruchtvlees (2011, 2012)
  • Rebel (2013)
  • Supergewoon (2015 - heden)
korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Actuele Theater Kortingen & Acties:

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!