Theater Shows Buitenland


 

Seatwave Simpel en Veilig

Seatwave is een online marktplaats waar fans tickets voor concerten, theater, sport en zo ongeveer elk ander soort live evenement kunnen kopen en verkopen in Nederland & buitenland. Zo kan je gewoon simpel en veilig aan alle populaire tickets komen.

seatwave korting op theater tickets
viagogo theater tickets met korting

Viagogo Ticketmarktplaats

Viagogo, de ticketmarktplaats voor concert, theater en festivaltickets. Wanneer een evenement uitverkocht is kan men hier nog terecht voor tickets, inclusief garantie. Daarnaast worden de tickets veilig online (e-ticket) geleverd! En is via PayPal makkelijk online de aankoop te voltooien. Viagogo is ‘s werelds grootste online ticketmarktplaats. Hun missie is om mensen in staat te stellen om tickets te kopen en te verkopen, voor elk event waar dan ook ter wereld, in de eigen taal, valuta en op ieder apparaat. Consumenten verdeeld over 160 landen hebben deze service inmiddels gebruikt om toegang te verkrijgen tot sport- en muziekevenementen, alsook theatervoorstellingen wereldwijd.

Ticketmaster Wereldwijd

Ticketmaster is wereldwijd marktleider in ticketing voor evenementen. Ticketmaster.nl verkoopt tickets voor Nederlandse en buitenlandse concerten, festivals, comedy, sportevenementen, family entertainment en andere evenementen. Dit doen ze in opdracht van de organisatoren van deze evenementen zoals Mojo Concerts, Ahoy, Paradiso, Melkweg, Groots Met Een Zachte G en vele andere live evenementen.

ticketmaster theater tickets met korting

 

Booking.com wereldleider in online hotel reserveringen

En wanneer je dan een fantastische theater show hebt weten te scoren, vind je makkelijk een goed en betaalbaar hotel via Booking.com. Er worden iedere dag meer dan 1.200.000 overnachtingen gereserveerd via Booking.com. De website van Booking.com trekken bezoekers van over de hele wereld. Booking.com is een gebruiksvriendelijke website met gegarandeerd de beste prijs! Je kunt wijzigingen aanbrengen, een verzoek sturen naar de accommodatie of annuleren met slechts een paar kliks.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!