Apassionata Paarden Show

Entertainmentshow met paarden

Ook in 2017 komt APASSIONATA, Europa’s meest succesvolle live show met paarden, naar Theater Ahoy Rotterdam.  De shows van APASSIONATA werden in de loop der jaren al door meer dan 7 miljoen mensen verspreid over heel Europa bezocht. En niet voor niets want APASSIONATA staat garant voor een spectaculaire avond uit.

 

Cinema of Dreams

De nieuwste show van APASSIONATA 'Cinema of Dreams’ is een verhaal van twee vrienden Eve en Tom, die bij de opening van een nieuwe bioscoop betoverd raken door de magie van de film. Ze maken een spectaculaire tijdreis door de 'Cinema of Dreams’ en beleven op hun ontdekkingstocht tal van spannende momenten. Zo komen ze rovende piraten tegen die op fantastische wijze op, naast en onder hun indrukkwekkende paarden zitten en hangen. Ook maakt een angstaanjagende amazone indruk door haar adembenemende dressuuroefeningen en raken de vrienden in vervoering door een aantal prachtige Friezen en schattige mini-pony’s die op hun pad komen.

 

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

APASSIONATA met korting

APASSIONATA

In Cinema of Dreams komen alle paardrijkunsten aan bod: van (hogeschool)dressuur tot aan ‘Donna Vaquera’, de traditionele rijstijl van herders. Iedere performer heeft zijn eigen specialiteit en ook ieder paard heeft zijn eigen talenten die optimaal worden benut.

Opvallend bij ieder nummer is de passie voor de paarden, die uitgebreid geprijsd worden voor hun kunsten. Het is echt een samenspel tussen mens en dier, en dat maakt de show zo indrukwekkend om te zien.

Na de indrukwekkende stunts van de grote paarden, stelen de shetlanders op hun eigen manier de show.

APASSIONATA. Op 8 & 9 april staan er drie shows op het programma in het Ahoy Theater. Op zaterdag 8 april om 15.00 uur en 20.00 uur en zondag 9 april om 15.00 uur.


 

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.


 

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!