Hans & Grietje de Musical met HOGE KORTING!

Korting op Hans & Grietje De Musical

Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Wie ken het snoepjes sprookje van Hans & Grietje niet? Dit jaar komt het sprookje terug als musical.

Beleef met hoge korting het spannende avontuur van Hans & Grietje, tovenaar Titus en zijn gemene vrouw Fien. Een musical vol leuke grapjes, meezingliedjes en een prachtig decor vol heerlijke snoepjes en kleuren.

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit  seizoen haar tiende sprookje ‘Hans & Grietje De Musical’. Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder
bewerkt tot een leuke familievoorstelling en keert terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet!  bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien
(Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Hans & Grietje met KORTING!

  • Kaarten voor Hans & Grietje De Musical
  • Locatie: Diverse locaties
  • Duur voorstelling: 75 minuten (geen pauze)
  • Meet & Greet na de theatershow
  • T.w.v. € 78,-
  • Voor 4 personen
  • Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar
Hans en grietje de musical

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de  kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep,  koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden.  Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is.  Is de gastvrijheid van het tovenaars duo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Cast Hans en Grietje de musical

De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, voor alle kinderen bekend als Keet! Ook hebben Titus en Fien een rol in deze musical wat uiteraard voor de nodige hilariteit zal zorgen.

Kom verkleed naar Hans en Grietje de musical

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty.


 

Actuele Theater Kortingen & Acties:

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!