Korting avondje uit Noord Holland

Korting avondje uit Regio Amsterdam

In Amsterdam is er altijd wat te doen, of je hier nu woont of op bezoek komt. Zoals je misschien al weet heeft Amsterdam veel mooie theaters. Denk hierbij aan het Compagnietheater, Theater de Balie, Het Delamar Theater, Theater Carré, Amsterdam RAI,  De Kleine Komedie en de Stadsschouwburg Amsterdam. Amsterdam is leuk! Maar Amsterdam is ook duur,  daarom zijn wij voor je op zoek gegaan naar korting op een leuk avondje uit in de regio Amsterdam. Check hier je korting op theater en shows, concerten, Musicals, Familie voorstellingen, festivals,  tentoonstellingen & evenementen, uitgaan, hotels, cafés en restaurants en blijf op de hoogte van alles dat speelt! 

Theater Aanbiedingen Regio Amsterdam

Korting Avondje uit! Regio Amsterdam

Diner & Hotels Aanbiedingen Regio Amsterdam

theater-carre-amsterdam
de-kleine-komedie-amsterdam
het-delamar-theater-amsterdam

Last Minute Restaurants met Hoge Korting

Op Het Laatste Tafeltje vind je dagelijks last minute aanbiedingen bij de beste restaurants, door heel Nederland en dus ook Noord Holland. Je krijgt dezelfde service,  maar dan met de hoogste hoogste kortingen. Soms wel 50-70%! Wij houden dagelijks alle deals voor je in de gaten! Hoge kortingen op een driegangenmenu, een wijnarrangement of een voordelige borrelgarnituur. Kijk snel hier, of je ook nog voor een leuk prijsje uit eten kunt!


 

Korting avondje uit Regio Haarlem

In Haarlem kun je een heerlijk avondje uit. Je vindt er ouderwets gezellige bruine kroegen, hippe wijnbars,  trendy clubs en natuurlijk poppodium Patronaat. Ga je liever naar de film of het theater?  Denk dan aan de verschillende mooie theaters: Stadsschouwburg Philharmonie en de Toneelschuur. Om niet volledig blut te zijn na je avondje uit zijn wij voor je op zoek gegaan naar korting op een leuk avondje uit in de regio Haarlem. Check hier je korting op theater en shows, concerten, musicals, familie voorstellingen, festivals,  tentoonstellingen & evenementen, uitgaan, hotels, cafés en restaurants en blijf op de hoogte van alles dat speelt! 

Theater Aanbiedingen Regio Haarlem

Korting Avondje uit! Regio Haarlem

Diner & Hotels Aanbiedingen Regio Haarlem


 

Korting avondje uit Regio Alkmaar:

Alkmaar is een prachtige stad voor een dagje maar ook avondje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te winkelen. Ook is er een groot aantal restaurants in Alkmaar, vele mét gezellig terras. Geniet ook van de leukste musea en evenementen, het gezellige theater van Alkmaar heet Theater de Vest.  Er is genoeg te beleven, bekijk dus snel de acties en aanbiedingen hieronder en plan snel een avondje uit in Alkmaar.

Vandaag betaal je geen administratiekosten
50% Air Miles korting met een keuze uit 250 hotels

Theater Aanbiedingen Regio Alkmaar

Korting Avondje uit! Regio Alkmaar

Diner & Hotels Aanbiedingen Regio Alkmaar


 

Korting avondje uit Regio Hilversum

In Hilversum zijn veel landelijke omroepbedrijven gehuisvest en wordt daarom ook de mediastad van Nederland genoemd. Hilversum heeft één bioscoop complex en één filmtheater. Muziek- en podiumkunsten worden vertoond in het Gooiland theater en op verschillende kleinere podia zoals het Theater Achterom. Speciaal voor kleine kinderen is er poppentheater Hilverts Hofje.

Theater Aanbiedingen Regio Hilversum

Korting Avondje uit! Regio Hilversum

Diner & Hotels Aanbiedingen Regio Hilversum

Cadeaubonnen & Belevenissen

Niet precies gevonden wat je zoekt? Met de Pluim geef je altijd een top belevenis naar keuze cadeau.  Miljoenen Nederlanders hebben al eens keer iets leuks beleefd met de Pluim. Leuk voor jezelf maar ook om te geven. En vergeet niet de Hotelbon jaarkaart, deze biedt een jaar lang gratis overnachten in hotels.  Daarnaast krijg je nog extra kortingen tijdens je verblijf. Het is eigenlijk een Hotelbon, Vakantiekaart en Kortingskaart in een, die een jaar lang geldig blijft. In ruil voor de gratis overnachtingen dien je alleen in het hotel te ontbijten en dineren.
Bij vertrek reken je dus wel het eten af maar niet de hotelovernachtingen, deze zijn gratis.

Geef de Pluim: cadeaubon vol belevenissen
Hotelbon Jaarkaart

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!