Holiday On Ice Show

Believe, de spectaculaire Holiday On Ice Show

Ze zijn weer terug met een fantastische nieuwe show, Holiday On Ice: olympisch niveau choreografieën met de beste live muziek, decors en hightech special effects. Gemaakt door Christopher Dean. Maart en april 2017, Jaarbeurs Utrecht of  Ahoy Rotterdam. Kaarten voor 1e, 2e of 3e rang.

 

 

Holiday On Ice Show Believe met korting

Korting Holiday On Ice Show Believe

Na een Europese tour komt Holiday On Ice met de show Believe naar Nederland. Live entertainment voor alle leeftijden! Geniet van spectaculaire schaatsroutines op olympisch niveau, de beste live muziek, betoverende decors, glamour kostuums en hightech special effects. Het belooft een unieke show te worden die jij niet gauw vergeet. Believe vertelt de moderne rock versie van Romeo en Julia. In de arme onderwereld krijgt hoofdrolspeler Antonio een visioen over een meisje van zijn dromen. De bovenwereld is de wereld van rijkdom en glamour. In deze wereld leeft Clarissa. Wanneer Antonio naar de bovenwereld ontsnapt, ontstaat hun verboden liefde. Pas aan het einde van de show weet jij hoe het verhaal afloopt. Overleeft de liefde de afwijzingen en tegenslagen?

 

Parkeren Theater Ahoy Rotterdam

Je kan parkeren op de parkeerplaats van Rotterdam Ahoy. Dit kost € 13,- per auto. Bij P+R Slinge kan je gratis parkeren als je verder reist met het openbaar vervoer. Je moet dan altijd je inrijkaart en OV-chipkaart aan de betaalautomaat aanbieden. Niet-OV-gebruikers betalen het normale tarief van € 0,50 per 19 minuten, met een maximum van 11 euro per dag. Vanwege de drukte tijdens dit evenement is het aan te raden zo veel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. De metrostations Zuidplein en Slinge liggen beiden op loopafstand van de ingang van Rotterdam Ahoy.

Parkeren Jaarbeurs Utrecht

Er is parkeergelegenheid bij het Jaarbeurscomplex. Volg de borden P1 tot en met P4. Parkeren op het complex van de Jaarbeurs Utrecht kost €16,-. Parkeer je elders, op straat of in andere parkeergelegenheden in de nabijheid van de Jaarbeurs, dan gelden uiteraard de geldende parkeertarieven van de betreffende locatie. De parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van de Jaarbeurs en in de speciale automaten bij ingang Oost en ingang West.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.


 

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!