Boom Chicago comedy shows

Boom Chicago comedy shows. Het gezelschap introduceerde in 1993 improvisatie comedy bij het Nederlandse publiek en stond hiermee in ons land aan de wieg van deze inmiddels zeer populaire vorm van grappen maken, waarbij van tevoren geen script bestaat. Na 16 jaar op het Leidseplein, verhuisde Boom Chicago begin 2013 naar een groter theater en studio complex op de Rozengracht. Boom Chicago maakt slimme en grappige comedy shows in het theater aan de Rozengracht in Amsterdam. In de afgelopen jaren zijn duizenden mensen naar het theater gekomen om te genieten van de Comedy Central TV-show.

Lach mee met een show naar keuze bij Boom Chicago, Amsterdam. Laat je verrassen door de slimme en grappige comedy shows in het theater aan de Rozengracht. De voorstellingen staan altijd in het teken van de actualiteit. Boom Chicago's live comedy shows zijn een mix van scherpe sketches, snelle improvisaties, video, muziek en social media die zich in hoog tempo afwisselen.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Boom-Chicago comedy shows met korting

Diverse shows o.a. :

  • Angry White Men: Boom Chicago's politieke comedy team komt bijeen voor het politieke event van het jaar. Na ontkenning, woede, onderhandelen en depressie, we zijn klaar voor acceptatie. President Donald Trump! Dit alles is natuurlijk de ideale basis voor de meest hilarische grappen.
  • Best of Boom: een verzameling van Boom Chicago's favoriete momenten, scènes en improvisaties van de afgelopen jaren.
    De shows zijn een mix van scherpe sketches, snelle improvisaties, video, muziek en social media die zich in hoog tempo afwisselen.
  • Boom's Late Night Show: De sfeer verandert op de late avond bij Boom Chicago. Het gehele ensemble van Boom Chicago staat op het podium en is in een feeststemming.

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Boom Chicago

  • Boom Chicago (voormalige Rozentheater)
  • Rozengracht 117
  • 1016 LV Amsterdam

Eén reactie

  1. Dit is vet, wil ik wel een keer meemaken. Ga eens kijken of de aanbieding nog geldig is. Bedankt voor jullie tip.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!