Jesus Christ Superstar “Grande Finale”

Jesus Christ Superstar -> ACTIES VERLOPEN

In een fantastisch decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met zijn cast van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opmerkelijke finale. Tijdens deze  3 extra dagen zullen een aantal bijzondere gasten worden toegevoegd aan de cast, wie dit zijn zal binnenkort worden bekend gemaakt. Een grote wens van Ted Neeley gaat in vervulling, om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de Nederlandse fans deze voorstelling omarmd hebben en ze zijn enorm blij dat ze nog een laatste keer terug mogen komen om op een speciale manier afscheid te nemen. Deze Grande Finale gaat gebeuren in het Rotterdamse Ahoy, waar grote wereld sterren op het toneel hebben gestaan.

Jesus Christ Superstar grande finale met korting

5,6 & 7 mei 2017

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

De Internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist de afgelopen jaren tienduizenden harten te veroveren. Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 43 jaar later is hij weer terug in de rol van Jezus. De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een spectaculaire drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Op 5, 6 en 7 mei sluit Jesus Christ Superstar zijn tournee af in Ahoy Rotterdam met een 'grande finale'.

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Ahoy Rotterdam

  • Ahoyweg 10
  • 3084 BA
  • Rotterdam

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!