Musicals in Concert Live on Tour

Musicals in Concert -> ACTIES VERLOPEN

Geniet van de mooiste musical liedjes gezongen door Nederlandse top solisten. De grootste hits uit Hairspray, Sister Act, Miss Saigon, The Sound of Music, Grease, Aida,  Wicked en natuurlijk The Bodyguard passeren de revue.  Maar ook zal er aandacht zijn voor het Nederlandse repertoire van Sonneveld en Annie MG Schmidt. En natuurlijk mogen de swingende jukebox-musicals als Mamma Mia en Jersey Boys niet ontbreken. Musicals in Concert – Live on Tour is exclusief te zien in zes theaters in Nederland: Parkstad Limburg Theaters Heerlen, het Chassé Theater in Breda, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Theater Orpheus in Apeldoorn, Martini Plaza in Groningen en het Oude Luxor Theater in Rotterdam.  Bestel hier de laatste kaarten met korting voor Theater Orpheus in Apeldoorn >>

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Musicals in Concert met korting

Cast

  • Simone Kleinsma
  • Jim Bakkum
  • Stanley Burleson
  • Carolina Dijkhuizen
  • Tony Neef
  • Vajen van den Bosch

De artiesten van Musical in Concert – Live On Tour worden begeleid door een live band onder leiding van Bernd van den Bos.

Musicals in Concert Live on Tour is een unieke kans om van dichtbij te genieten van onvergetelijke musical songs, gezongen door een keur aan top solisten. In een gloednieuw, intiem theaterconcert brengen zij de mooiste hits uit musicals ten gehore. De veelzijdige top cast, aangevoerd door grande dame Simone Kleinsma, zal het publiek een fantastische avond uit gaat bezorgen. Bestel hier de laatste kaarten voor € 33,- i.p.v. € 41,- >>

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!