West Side Story Musical met HOGE KORTING!

KORTING tickets voor West Side Story

In december 2017 is de musical tijdelijk terug in Nederland en jij kunt er met korting bij zijn. Profiteer van onze aanbieding voor West Side Story en bestel nu je tickets met korting.

De originele Broadway hitmusical West Side Story keert terug naar Nederland. Geniet van het liefdesverhaal, onvergetelijke songs en briljante choreografieën uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast. Een aangrijpend verhaal van twee geliefden die strijden om te overleven in wereld vol haat, geweld en vooroordelen. Deze spectaculaire show met bekende songs als 'Maria' en 'Tonight' mag je niet missen!

De musical West Side Story werd geschreven door Arthur Laurents, met muziek van Leonard Bernstein en choreografie van Jerome Robbins. De voorstelling is geïnspireerd door het klassieke liefdesverhaal van Romeo en Julia en ging in 1957 op Broadway in première. Het was een onmiddellijk succes, waarna er nog vele opvoeringen en natuurlijk de bekende film volgden.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

West Side Story Musical met HOGE KORTING!

West Side Story is van 12 december 2017 tot en met 7 januari 2018 voor vier weken te zien in Nederland,  in het World Forum Theater in Den Haag en MartiniPlaza in Groningen.

De musical gaat over actuele thema's zoals racisme, immigratie en wapenbezit.

west site story musical met korting

'West Side Story' is een van de meest geliefde musicals aller tijden, met thema's die nog net zo aangrijpend en actueel zijn als tijdens de Broadway première. Het romantische verhaal van Shakespeares 'Romeo en Julia' wordt in 'West Side Story' verplaatst naar het New York City van de jaren vijftig.

'West Side Story' zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’. De musical wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast en met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins.

Het romantische verhaal gaat over de geliefden Tony en Maria die gevangen zitten tussen twee strijdende straatbendes. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is een hartverscheurend muzikaal drama.

De musical wordt uitgevoerd door een Amerikaanse cast, begeleid door een sterk orkest. Met Amerikaanse acteurs en orkest Tijdens deze wereldtournee wordt de originele versie van West Side Story opgevoerd. Dat betekent dus in het Engels, met Amerikaanse acteurs en volgens de originele choreografie van Jerome Robbins. Daarnaast wordt alle muziek live gespeeld door een 18-koppig orkest!

Actuele Theater Kortingen & Acties:

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

Eén reactie

  1. Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!