Korting Musical The Bodyguard v.a. € 23,50!

Musical The Bodyguard-> ACTIES VERLOPEN

De musical The Bodyguard, is gebaseerd op de succesfilm met Whitney Houston en Kevin Costner en brengt het wereldberoemde verhaal vol romantiek en gevaar naar het Beatrix Theater in Utrecht. Frank Farmer, voormalig secret agent, wordt ingehuurd om superstar Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar  van de stalker op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? Want wanneer je, je cliënt 24 uur per dag bewaakt ontstaat er een hechte band tussen de bodyguard en ster. We weten dat dit bijvoorbeeld ook met Prinses Diana is gebeurd toen ze verliefd werd op haar bodyguard Barry Mannakee. Gelukkig is de liefde tussen secret service-agent Frank Farmer en superster Rachel Marron lief en mooi, maar tegelijkertijd gevaarlijk. Hoe zal dit aflopen? Geniet van alle mooi liedjes zoals 'I will always love you'. Je kunt het zelf met korting gaan ontdekken tijdens deze fantastische musical, waarbij het onvermijdelijk is om met weemoed terug te denken aan de prachtige nummers van Whitney Houston. Je bent snel in de stemming door alle dans en muziek wat op het podium te zien en horen is. Met alle onweerstaanbare hits van Whitney Houston en een vernieuwd, spectaculair LED-decor. The Bodyguard is  daardoor de ultieme avond uit. Let op: Musical actrices Romy Monteiro en April Darby spelen wisselend de rol van Rachel Marron.

Mega korting actie!! Kaartjes vanaf € 23,50 per stuk!

The bodyguard musical met korting

Korting acties!


The Bodyguard is een opwindende mix van musical, love story, thriller en alle wereldhits van Whitney Houston. Deze hit sensatie beleeft z’n tweede succesjaar met al meer dan 700.000 bezoekers en is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

Muscial The Bodyguard met Korting

The Bodyguard neemt je mee in de opvlammende liefde tussen een superster en haar beschermer. Het zinderende verhaal verandert geregeld in een overdonderend popconcert met de wereldhits van Whitney Houston. Winnaar AD Publieksprijs Beste Musical.  Zing mee met alle grote hits van Whitney Houston, waaronder ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’.

 

Contactinformatie

Altijd al een show in het buitenland willen bezoeken?

Seatwave, Viagogo & Ticketmaster zijn wereldwijde aanbieders van tickets voor concerten, theater en feesten, neem snel een kijkje bij onze buitenlandse theater show aanbieders.

3 reacties

  1. wat een zangeres!! wat een show… kippenvel.

  2. levende geschiedenis

    Dank u voor het artikel, is het heel goed uitgelegd!

  3. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!