Roodkapje De Musical

Maud Mulder (Idols)

De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder, die met deze rol ooit haar theaterdebuut maakte. Van Hoorne Entertainment blaast dit eeuwenoude sprookje over het meisje dat haar grootmoeder koekjes ging nieuw leven in. De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen.  

Een Vegetarische Wolf?

Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) . Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) is echter iets heel anders van plan. Zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden? Hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Tel daar nog eens de prachtige en swingende meezingliedjes bij op en natuurlijk Maud Mulder als Roodkapje, en je hebt een perfect theateruitje voor het hele gezin.

Bestel hier kaarten met korting voor deze leuke familie musical!

korting theater tickets

Niet precies gevonden wat je zoekt? Onze tip: Vaak wisselen de acties per aanbieder. Check dus zeker even onze top 4 voor alle actuele theater kortingen! Wij wensen je alvast een prettige voorstelling.

 

roodkapje musical met korting

Highlights Theater Show

Deze magische familievoorstelling zal vele kinderharten en die van hun (groot)ouders sneller later kloppen. Verkleedwedstrijd: Kom verkleed en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd na de voorstelling. Je maakt kans op mooie prijzen, ontmoet alle acteurs. En als bonus na afloop van de voorstelling: 'Oma's meezingfeest'!

Reageren is niet mogelijk

  • Gratis alle theater acties in je mailbox!